LEER EEN ‘JARDIN DU graal’ te creëren met Philip Forrer

Philip Forrer is een selfmade expert als het gaat over permacultuur. Met zijn zelf ontwikkelde methode creëert hij tuinen van overvloed: moestuin bedden die gedurende 10 à 20 jaar nauwelijks  onderhoud vragen en gedurende het hele jaar oogst leveren, ook in de winter!

Philip is in Nederland en op zondag 23 april gaan we onder zijn begeleiding in de praktijk ervaring opdoen met het aanleggen van een ca. 6 meter lang verhoogd moestuin bed op het landgoed van Metaal Kathedraal. Met elkaar gaan we in de praktijk een tuin van overvloed aanleggen waar een tropisch regenwoud jaren lang over doet!

Phillip Legt uit over Electro-cultuur

Deze video geeft je een beeld van Philips ‘Jardin du Graal’: https://www.youtube.com/watch?v=Pl83rDXxgwI

Tijdens deze praktische workshopdag neemt Philip ons mee in zijn leringen over het goed observeren van de natuur, over hoe hij zijn inzichten vertaald heeft naar  tuinen van overvloed, waarin bemesten en water geven niet nodig zijn en waar alles twee keer zo snel groeit en ook twee keer zoveel oplevert! We leren een evenwichtige tuingrond maken in heuvelvorm ofwel een Hugel-bed, bestaande uit dood hout en allerlei soorten organisch materiaal.

Prijs 20,00 euro graag contant betalen. Lunch verkrijgbaar bij Kasvio of zelf meenemen.

Doe en leer je mee?
Stuur een mail naar hallo@metaalkathedraal.nl zodat we weten dat je komt.
 
We kijken uit naar je komst!

Kosten toelichting

20,- graag contant betalen

Doelgroep

Iedereen (alle leeftijden)