Bericht van Claire Grootveld, onderzoeker van Wageningen Universiteit

afstudeerderDe allereerste ‘Eetbare Woonwijk’ in Europa gaat gerealiseerd worden in Utrecht, een super mooi initiatief en uniek project dat graag gevolgd wordt met onderzoek door de Gemeente Utrecht! Ik ben op zoek naar 1) bestaande bewoners van Rijnvliet en 2) aanstaande bewoners van de ‘Eetbare Woonwijk’.

 Voor mijn afstuderen aan de Wageningen Universiteit, doe ik binnen mijn stage bij de Gemeente Utrecht een verkennend onderzoek naar de perceptie van bestaande bewoners van Rijnvliet, en (aanstaande) bewoners van de nieuwbouwwijk waar de ‘Eetbare Woonwijk Rijnvliet’ wordt gerealiseerd. Graag ga ik in gesprek met u over uw verwachtingen en mogelijke ervaringen over het wonen in Rijnvliet, de buurt en het openbaar groen dat hier straks wordt geplant.

Ik ben op zoek naar (aanstaande) bewoners die een kort gesprek met mij hierover willen hebben. In de hele maand mei en begin juni zullen deze gesprekken plaatsvinden, de tijd en locatie van het gesprek is flexibel. Ik kan naar u toekomen, wij kunnen afspreken in de wijk, of op een andere locatie in Utrecht, eventueel kan het gesprek ook telefonisch. Uw medewerking aan het onderzoek is voor mij zeer waardevol!

De uitkomsten van dit onderzoek kunt u eind juli lezen in een nieuwsbericht waarvan u op de hoogte wordt gesteld. Mocht u vragen hebben over dit bericht, of interesse hebben om mee te doen aan dit onderzoek, dan kunt u mij mailen op claire.grootveld@utrecht.nl.

 

Vriendelijke groet,

Claire Grootveld

Stagiaire (afdeling Volksgezondheid)

Gemeente Utrecht